• ++316 51 67 8300
  • info@safaritrail.nl

Startlocatie

Startlocatie

De Safari Trail vindt plaats in de omgeving van Burgers’ Zoo. De start en finish is op het parkeerterreintje Kattenberg, die voor deze dag afgesloten wordt. NIEUW: Parkeren gaat via de hoofdingang van Burgers’ Zoo.

Parkeren

We maken gebruik van een extra parkeerterrein van Burgers’ Zoo, ‘De Overloop’. Het parkeerterrein is te bereiken via de ¬†Schelmseweg in Arnhem. Vanaf de A50 en de A12 volg je de borden Burgers’ Zoo. via de hoofdingang van Burgers’ Zoo Volg daar de aanwijzingen op van onze medewerkers. De eerste paar rijen van deze parkeerplaats zijn verlicht en daarmee is de auto na vijven als het donker is nog terug te vinden.

Vanaf het parkeerterrein ‘De Overloop’ is het ongeveer 300 meter lopen. Loop na het parkeren door naar de Deelenseweg en steek je over naar de ¬†startlocatie.

Na het evenement moet je De Overloop ook via de Deelenseweg, en dus niet door de slagbomen van Burgers’ Zoo, verlaten. Pas op voor wandelaars en fietsers.

Openbaar vervoer
Reis je met openbaar vervoer, neem dan de trein naar Arnhem Centraal en reis daarna verder met de trolleybus lijn 3 richting Burgers’ Zoo. Vanaf hier gaat u te voet verder (totaal ongeveer 600 meter). Loop in dezelfde richting als de bus. Steek de parkeerplaats voor personeel over. Aan het einde loopt u tegen een hek met een poort voor voetgangers. Loop daar doorheen en sla meteen rechtsaf. Je bent nu op de parkeerplaats die voor de loop is vrij gehouden. Blijf langs het hek oplopen tot u de parkeerplaats verlaat. Loop door naar de startlocatie waar u de startnummers kunt ophalen.

(brom)Fietsers
Fietsers mogen wel via de Deelenseweg naar Kattenberg. Pas op voor de wandelaars. De fiets kun je nabij Kattenberg stallen. Er is GEEN bewaakte stalling, dus zet je fiets goed op slot.

parkeren safaritrail

4 Februari 2024